HOME SNELTEKENEN STRIP / CARTOON ILLUSTRATIE UNIEK CADEAU INFOGRAPHICS CONTACT
 

SNELTEKENEN

Wat is Quickcartoon?


Welkom bij Quickcartoon van Cees Heuvel.

Quickcartoon of cartoonsneltekenen is LIVE-action.

Tijdens een presentatie, congres, seminar of symposium teken ik snel commentaar op het gesproken woord. Met grappige cartoons, maar ook in klare lijnen wordt het geheel helder samengevat. Zelfs workshops en vergaderingen kunnen op deze manier visueel worden ondersteund. Ik verbeeld snel en doeltreffend de ideeën van de deelnemers in aansprekende tekeningen.

Ik werk met een laptop en beamer, op flip-over, whiteboard of op groot formaat tekenblok. Tekeningen worden als u dat wilt digitaal bewerkt en nagezonden.

Opdrachtgevers voor sneltekenen zijn o.a. Ahold, Achmea, Aegon, Essent, Etos, Philips nv, SVB Amsterdam, UMC Utrecht, Kennisnet, Rabobank, Univé, KPN, M-factor, Boertien, Pepperworks, AMC Amsterdam, Thalesgroep, Min BiZa, RUD Overijssel en vele anderen.
Voorbereiding

Voorafgaand is er een briefing over het onderwerp, de verwachtingen en de mogelijkheden. U legt uit waar het over gaat en ik laat in een paar schetsen zien wat mogelijk is. U kunt kiezen uit diverse stijlen en invalshoeken.

Materiaal

Als ik met een beamer werk, dan neem ik een laptop en een tekenpad mee. Met een overhead-
projector gebruik ik speciale sheets en stiften. Verder heb ik altijd pennen, stiften en tekenpapier bij me. Het is mogelijk de tekeningen naderhand te reproduceren in het door u gewenste formaat en medium.  

Prijzen zijn op aanvraag.

AMC Amsterdam over de invoering van het EPD

Provincie Overijssel een nieuw formulier.

Test nieuw formulier

Opvoeders

Financiële afdeling Catharina Ziekenhuis Eindhoven

Samenwerken divers

Profielschets Hogeschool Van Amsterdam

Sovak te Breda

 

 

 

 
 

Copyright 2011 Quickcartoon.nl | E-mail: info@quickcartoon.nl | Tel. 06 532 880 27